Jouw winkelwagen

4 tips om jouw plastic telefoonhoesje schoon te maken

Het is je vast wel eens opgevallen dat jouw telefoonhoesje niet meer dezelfde kleur heeft als eerst, of je af gevraagd hoeveel bacteriën er op zitten: heel veel. Maar daar is gelukkig veel aan te doen!

Gemiddeld raakt iemand zijn telefoon 100 keer per dag aan, elke keer je handen wassen vóór je dit doet is niet te doen. Daarnaast ligt jouw telefoon in de keuken, op de tafel, je werk en misschien wel op de bar of het terras. Belangrijk om de schoonmaak er van niet te vergeten, dat is hygiënischer en zorgt er voor dat jouw telefoonhoesje er niet vies uit gaat zien.

We zetten 2 tips op een rijtje om met huis- tuin- en keukenmiddeltjes jouw hoesje schoon te houden maar vertellen je ook de gouden tip tot de makkelijkste manier.

4. Don’ts

– Leg jouw telefoonhoesje niet in heet water, hierdoor kan deze krimpen
– Maak jouw hoesje goed droog voordat je deze weer om jouw mobiele telefoon doet, je wilt geen waterschade en een nat telefoonhoesje is een walhalla voor bacteriën
– Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen, deze kunnen jouw hoesje beschadigen. Denk daarbij aan allesreiniger en middelen met ammonia

3. Middelen om jouw hoesje schoon te maken

Je kunt verschillende dingen gebruiken om jouw hoesje schoon te maken, zoals:
– Water en afwasmiddel (een paar druppels afwasmiddel is genoeg)
– Ontsmettingsalcohol
– Handzeep
– Baking soda (extra goed voor gele vlekken)

2. Hiermee kun je jouw smartphonehoesje schrobben

Alleen laten weken is vaak niet genoeg, de volgende dingen kun je gebruiken om je hoesje te schrobben:
– Een oude tandenborstel
– Een schuursponsje

1. De makkelijkste manier

Onderweg even je case schoonmaken zonder dat je de juiste middeltjes bij de hand hebt? Dat is gelukkig ook mogelijk. Er bestaan speciale doekjes voor het schoonmaken van smartphonehoesjes en -schermen.

Wanneer je een telefoonhoesje met pasjeshouder besteld kun je deze doekjes tijdens het afrekenen toevoegen voor slechts 4,95

Schoonmaakdoekjes voor telefoonhoesje en scherm 20x nat+droog

Een telefoonhoesje schoonmaken is dus goed te doen, dit kun je elke maand herhalen om te zorgen dat deze schoon én mooi blijft. Je zou hier een terugkomend agendapunt van kunnen maken zodat het niet vergeet.

Een nieuw telefoonhoesje kopen kan ook, heb je er wel eens over nagedacht hoe het zou zijn om hierin je pasjes en briefgeld te kunnen bewaren? Via het menu kun je er gemakkelijk 1 bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van handigs.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 242 reviews.