Jouw winkelwagen

Een cadeau vinden: zo doe je dat

Een cadeau vinden blijft lastig, vooral voor iemand die alles al heeft of iemand die je al zo lang kent dat je alle mogelijke cadeau’s al hebt gegeven.

Altijd lukt het maar nu ben je inspiratieloos, hopelijk kunnen wij je een push geven met deze tips want 3 keer een VVV bon kan echt niet.

 

Ga wat doen

Een cadeau hoeft niet altijd iets fysieks te zijn, neem diegene mee uit eten, een dagje wellness, weekendje weg of een hele gave/enge ervaring zoals waterskiën en parachutespringen.

 

Verassing!

Als je een todo hebt gevonden maar wat je misschien al eens hebt gedaan is het leuk om er een verassing van te maken, dan geef je eigenlijk al een hele beleving terwijl je het cadeau nog niet eens gegeven hebt. Die beleving kan natuurlijk ook met een fysiek cadeau, laat iemand er naar zoeken, een raadsel oplossen of een opdracht doen. Zorg wel dat het echt goed zit tussen jullie en dat het iemand is die wel van een avontuurtje houd, want anders kan dit slecht uitpakken.

 

Even tussendoor

Mogen we je maximaal 1 keer per week iets handigs sturen? Zoals nieuwe artikelen, producten en kortingen?
Je krijgt direct een 10% kortingscode! Je kunt je uiteraard weer afmelden wanneer je wilt.
[wc_mailchimp_subscribe_discount]

 

Vat het persoonlijk op

Iets tussen jullie samen doet altijd goed, haal bijvoorbeeld herinneringen naar boven door middel van foto’s, een brief, speach of nog gekker: een lied!

 

Handige Harry

Je kunt iets geven waar iemand écht wat aan heeft, op technisch gebied is dat niet voor iedereen weggelegd. Let er op dat je natuurlijk niet kunt aankomen met iets wat iemand al heeft of wat niet werkt voor diegene, zoals een iPhone hoesje als iemand een Samsung telefoon heeft.

Misschien is een PlakWallet het cadeau wat je zoekt? Die past trouwens op elke telefoon of hoesje.

 

Hou de ogen en oren open

Mocht je nou echt het idee hebben dat dit de laatste keer is dat je zelf iets kunt verzinnen, dan is het aan te raden om het hele jaar de ogen en oren open te houden om te weten wat iemand leuk vind of wilt.

Zo maak je diegene een blij ei door iets te geven wat hij/zij echt leuk vind, en je geeft het idee dat je toch nog wel eens luisterd naar de ander.

 

You can do it!

Blijf hoop houden en stop met strugglen, als je uiteindelijk echt iets stoms geeft is de gelegenheid wel vaak snel voorbij dus de schaamte ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van handigs.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 241 reviews.