Jouw winkelwagen

Handige tips om jouw goede voornemens waar te maken

Het is al weer bijna zover, 2020 wordt jouw jaar en je gaat afvallen, stoppen met roken, minder drinken, meer genieten of helemaal niks. Met deze tips heb je meer kans van slagen met het houden aan je eigen voornemens.

 

Doe het samen

Als je samen een doel wilt bereiken is het meestal leuker, je motiveert elkaar en er kan een competitiegevoel ontstaan waardoor je er nog meer voor gaat!

 

Houd je doelen van 2020 voor jezelf

Het is leuk om aan anderen te vertellen wat je goede voornemens zijn, maar daardoor kun je het gevoel krijgen dat je ze al bereikt hebt, niet heel handig dus.

 

Be clear

Je kunt meer gaan sporten, maar hoeveel is meer? Specificeer je doelen zodat je weet waar aan je je echt wilt gaat houden, bijvoorbeeld nog maar 1 dag in de week alcohol drinken.

 

Even tussendoor

Mogen we je maximaal 1 keer per week iets handigs sturen? Zoals nieuwe artikelen, producten en kortingen?
Je krijgt direct een 10% kortingscode! Je kunt je uiteraard weer afmelden wanneer je wilt.
[wc_mailchimp_subscribe_discount]

 

Schrijf het op

In combinatie met de tip hier boven is het handig om je voornemens op te schrijven, dan vergeet je ze sowieso niet. Je kunt dit bijvoorbeeld in je agenda opschrijven, mocht je terug gevallen zijn op een later moment van het jaar zie je het hopelijk weer staan zodat je er weer mee aan de slag kunt.

 

Vergeet voldoende ontspanning niet

Tussen al je voornemens is het belangrijk om je rust te blijven pakken, geniet en laat al je kostbare tijd niet innemen door “goede” voornemens, want dan kun je “goede” weg laten.

 

Ga er van uit dat je niet alles haalt

Grote kans dat een deel van de doelen je niet lukt, geen probleem toch? Je hebt je best gedaan en zo houd je wat over voor volgend jaar.

 

Heel veel succes en een gelukkig nieuw jaar toegewenst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van handigs.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 235 reviews.