Jouw winkelwagen

Telefoonhoesje met pasjes vs een pasjeshouder telefoon

Je telefoon heb je waarschijnlijk vaak bij je, pasjes met je smartphone meenemen is dus ideaal. Door pasjes, briefgeld en kleine spullen mee te nemen in je hoesje of kaarthouder voor telefoon raak je ze minder snel kwijt en heb je snel en vaak bij de hand.

 

De voordelen en nadelen van pasjes in je telefoonhoesje

Goede bescherming

Een telefoonhoesje met pasjes is vaak gemaakt van dikker materiaal en heeft soms een flap voor over het scherm, hierdoor is je telefoon goed beschermd. Zo’n flap kan er wel voor zorgen dat je smartphone minder fijn in de hand ligt of minder comfortabel in je broekzak zit.

 

Niet ideaal in elke omstandigheden

Een flipcase met ruimte voor pasjes is vaak niet waterdicht te verkrijgen waardoor het bijvoorbeeld niet handig is voor sporten, daarnaast word de telefoon met het hoesje snel te dik voor een armband of mouw waar je telefoon in kan.

 

Vaak tot 4 pasjes maximaal meenemen

In veel hoesjes met ruimte voor pasjes kunnen maar 4 pasjes in, als je veel pint, met het OV reist, jezelf moet kunnen legitimeren en een toegangspas bij je hebt zit je hier al aan.

 

Pasjes vallen uit het hoesje

De telefooncases waar pasjes in kunnen zijn vaak van materiaal als kunstleer, de vakjes rekken snel uit en de kaarten kunnen er uit vallen wanneer je jouw smartphone op zijn kop houdt.

 

Weinig keuze in prints

Met alleen een backcover heb je keuze uit veel patronen en kleuren, voor hoesjes met pasjes heb je hierin minder keus omdat het vaak van hetzelfde materiaal is gemaakt waarbij dit lastiger mogelijk is.

 

Smartphone design onzichtbaar

Groen, blauw, in elkaar overlopend of anders vanaf een ander kijkpunt, telefoons van deze dagen hebben de mooiste designs. Met een hoesje voor pasjes is dit design slecht zichtbaar, een transparant hoesje met een pasjeshouder voor de telefoon zou daarom een betere oplossing zijn als je een mooie telefoon belangrijk vind.

 

Camera blokkade

Met een bookcase (hoesje met flap aan de voorkant) kan deze snel in de weg zitten terwijl je een filmpje maakt of selfie neemt, zonde van je beeld, het houd ook niet echt lekker vast.

 

De voor- en nadelen van pasjes achter je telefoon in een pasjeshouder voor telefoon

Voor elke smartphone beschikbaar

Een telefoon kaarthouder van Handigs is op te plakken op elke telefoon met een vrij oppervlak van 9cm x 5cm, dat is vrijwel elke smartphone van tegenwoordig.

 

In veel uitvoeringen mogelijk

Een strak design, lekker gek of simpel, wij hebben het. Geef je telefoon een upgrade in plaats van een oplossing die in de weg zit, kies ook tussen 3, 4 of 7 pasjes meenemen en een extra vakje voor oortjes, kleingeld of een sleutel.

 

Vaak elastisch dus zelf kiezen hoeveel je meeneemt

Veel van onze telefoon pasjeshouders zijn gemaakt van rekbare lycrastof waardoor je de ene dag 7 pasjes meeneemt en de andere dag bijvoorbeeld 3.

 

Zelf je hoesje kiezen

Draag gewoon jouw favoriete hoesje met een PlakWallet er op, de keuze is reuze!

 

Goedkoper dan een portemonnee telefoonhoesje

Een kaarthouder voor telefoon is al te koop vanaf €10 en gratis verzending. Voor een goed telefoonhoesje waar pasjes in kunnen betaal je al snel het dubbele terwijl een transparant hoesje met pasjeshouder net zo goed voldoet.

 

Hygiëne

Omdat je de telefoon vaak vast hebt en gebruikt kan een pasjeshouder aan de achterkant sneller vies worden dan een normaal hoesje, maar als je er om denkt of een donkere kleur/print kiest zul je hier weinig last van hebben.

 

Weinig in fysieke winkels te koop

Omdat telefoon pasjeshouders vrij nieuw zijn kun je de meeste uitvoeringen alleen online bestellen, gelukkig heb je bij Handigs jouw bestelling binnen 1 tot 4 werkdagen gratis thuisbezorgt.

 

Hopelijk weet jij naar aanleiding van deze punten wat de geschikte oplossing voor jou is.
Bekijk hier ons aanbod telefoon pashouders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van handigs.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 242 reviews.